steg 2 

(höfter)

Nästa kursstart:

16 juli, 2020

höft & bäcken - happy hips don't lie

Ibland känns det som att höftöppnare är the holy grail, eller hur?!

Inte alltid (läs sällan) glider man igenom höftmodulen på klass utan att uppleva minst ett tillfälle av "shit.. här satt det något!"

Jag brukar kalla höfterna (och bäckenet) för kroppens rosettknut som balanserar upp rörelsen mellan underkropp och överkropp. När något inte funkar som det ska så sätter sig därför många gånger som spänningar och blockeringar i höfterna, inte för att de nödvändigtvis bär skuld till det utan mer som ett symtom till en orsak. Rosettknuten blir för hårt åtdragen.

Så tänk vad häftigt och inspirerande att då lära dig mer om höfterna och att lära dig mer om hur just dina mår och fungerar?! Det kommer ge dig ett helt annat utgångsläge när det kommer till ditt förhållningssätt till spänningsvärk, rörelseproblem och känsla på klass. Du kommer förstå bättre och kunna justera/anpassa på ett helt nytt sätt.

Oavsett ditt utgångsläge så garanterar jag att anbi kommer ge dig enormt mycket. 

 

vem kan vara med?

Inga förkunskaper krävs, du behöver alltså INTE vara yogi för att delta på dessa kurser, vi går igenom alla positioner och flöden utifrån ett nybörjarperspektiv. Vi behöver titta på dem med våra nya "rörelsenördiga" ögon. 

Du kan komma smärtfri eller ha problem med värk, det som däremot är en nödvändighet är att du har förmågan att ta dig upp och ner från golvet. 

Det du kommer lära dig här är bland annat hur du kan möta just din smärtproblematik samt hur kan utveckla din kropp i rörelse och smidighet. Så alla kan i princip vara med. 

Som yogi lovar jag en fördjupad förståelse inför kommande klasser och din egen praktik - du kommer känna dig rik i din egen kropp och kunna jobba på ett helt nytt och närvarande sätt.

upplägg

Vi ses tre torsdagskvällar, kl 18.30-20.00

- anatomi & funktion

- rörelselära & tester

- biomekanik & praktik

 

övrig information 

Tanken med att köra tre kvällar (istället för en heldag som vi hade tidigare) är att du hinner fundera. Du hinner smälta, tänka och komma tillbaka med en lugnare grund att utgå från (inlärningsmässigt) samt kanske få ställa de där frågorna som annars inte blir ställda.

 

Pris: 1200 kr 

Fakturan skickas ut när du gjort din anmälan.
Anmälan är bindande och återbetalning gör endast mot uppvisande av läkarintyg.

Fram till 20 dagar innan kan du få avboka din plats och få kursavgiften i ett presentkort. Detta kan du då använda till någon annan av Hälsan på Gotlands tjänster. Obs, giltigt 6mån.
Delbetalning går alltid att lösa. Kontakta mig så försöker vi hitta ett sätt. 
Om du skulle få förhinder efter inbetalning så kan du givetvis få lämna över platsen till en vän

Ord från tidigare deltagare (frl):

"Så himla skönt. Bra stämning. Lärorikt och så behövligt."

"Känslan som infann sig efter dagen var underbar! Helt nockad och energifylld på samma gång."

"Otroligt bra framfört och genomtänkt, samtidigt som det var trevligt, underhållande och lärorikt. Kunde inte ha gjorts bättre. Är helt nöjd!" 

Hälsan på Gotland AB

Org.nr: 559085-8816
Innehar F-skattsedel
Swish 123- 69 159 04