IMG_6724.JPG

Nästa kursstart:

-

. .  f ö r   a t t   d u   ä r  p å   v ä g 🌱
 

Hit kommer du för att lära mer om dig själv.

Vi kommer känna en massa känslor, både bekväma och obekväma, och vi kommer våga dyka ner i funderingar som tar oss framåt.

Här får du götta ner dig i din personliga utveckling då vi arbetar med kartläggning, yoga och övningar som på ett eller annat sätt utmanar oss till att förstå, acceptera och planera till att utveckla/förändra.

 

Det här är verkligen en kurs för dig som vill förstå hur du påverkas av det som varit och är, som vill acceptera ditt nuläge och som vill hitta ett sätt att fortsätta utvecklas framåt.

 

Varje tillfälle startar med en presentation av det aktuella chakrat, som fokuserar extra mycket på den personliga utvecklingen. 

Vad står chakrat för? Hur kan vi via det få en överblick och förståelse för oss själva? Och hur kan vi jobba vidare därifrån? 

Vi får enkla tips på hur vi kan balansera våra chakran, ex yogapositioner, oljor och stenar.

Vi kommer också behöva papper och penna för att jobba även med olika mentala och själsliga övningar. Det är viktigt att kunna lyfta specifika frågeställningar och hitta lösningar till ännu bättre balans. ex Hur lyder dina inre trosatser? Vad är det för "sanningar" du intalar dig dagligen? Är de verkligen sanna?
Genom att göra det så kan vi också rensa bort skit som inte längre gör oss gott.

Vi kommer behöva våga vara öppna och dela med oss av vad vi känner i gruppen.

Att dela är att läka, så är det inom många olika filosofier. Att tiga är att låsa inne.  

Men aldrig delar vi mer än vi är bekväma med. Det viktigaste är att du får det du behöver utan att känna dig hämmad eller obekväm.


Den här kurser berör som sagt var personlig utveckling på både det själsliga och mentala planet likväl som det fysiska. 

För att det ska passa alla att delta så tetsar vi olika yogapositioner men utövar inga flöden. I den här kursen sitter vi mest bara på golvet och snackar och tänker högt. 

Chakran är ett otroligt lätt sätt att öka förståelsen för hur vi fungerar och hur lätt det uppstår obalans i smyg. Allt från hur familj och miljö påverkar oss till att våga kommunicera sin sanning.

Dessa obalanser kan bromsa oss omedvetet och det är en riktigt skön känsla av flow när vi lossar på de rätta knutarna.
Så nu ska du få kvalitetstid och verktyg till att kunna arbeta med din 
balans.

Observera att känslor kommer komma upp (under eller efter kurs) och att just det är ett tecken på att du har öppnat upp.

Det finns 7 chakran som man oftast pratar om (ännu fler om man väljer att fortsätta på den vägen). Jag väljer att erbjuda en kurs i de 5 första. 

upplägg


Pris: 2 000 kr 

Fakturan skickas ut när du gjort din anmälan.
Anmälan är bindande och återbetalning gör endast mot uppvisande av läkarintyg.

Fram till 20 dagar innan kan du få avboka din plats och få kursavgiften i ett presentkort. Detta kan du då använda till någon annan av Hälsan på Gotland AB & fri studios tjänster. Obs, giltigt 6mån.
Delbetalning går alltid att lösa. Kontakta mig så hittar vi ett sätt. 
Om du skulle få förhinder efter inbetalning så kan du givetvis få lämna över platsen till en vän.