dansare

FRI YOGA MED MIG

Tänk att få komma in på en yogastudio där du får se ut precis hur du vill, där du får vara den du är och där det är kärleksfullt välkommet att vara stel.. Den yogan hittar du här på fri studio, och jag kallar den fri yoga

fri yoga handlar inte om att bli vig, utan här handlar det om att skapa rörelse.

Inte heller har fri yoga ett fysiskt mål, utan snarare att ge en skön känsla på insidan.

Yoga är en livsstil - vi växer med vår yogapraktik när vi möter oss själva på mattan.

Med teknikklasser, inkännande klasser och en stor dos av värme och tillåtelse så blir varje klass som ett litet mysigt äventyr.

 

Jag leder alla yogaklasser på fri studio. Jag har varit lärare i 10år nu och älskar yogan allt mer. Det är också viktigt för mig att skapa ett rum där du och alla känner sig tillräckliga. Hoppas innerligt att du vill komma med på klass i höst! // Frida

DYNAMISK YOGA I 3 STEG

Yogan på fri studio är dynamisk, det betyder att vi är i rörelse, mer eller mindre.

 1. närvaro - känna efter och acceptera 

 2. andningen - mjukna inifrån och ut 

 3. asana & vinyasa praktiserandet av

  den fysiska yogan.

KURSER
HÖSTERMINEN 2021

12 ggr.

start v37

höstlov v44

avslut v49

pris: 2 100kr

mån kl 17.15-18.15 

mån kl 18.30-19.30

tis kl 16.30-17.30 Gubbyoga

ons kl 16.30-17.30

ons kl 17.45-18.45 Gubbyoga

tor kl 16.30-17.30 Gubbyoga

fre kl 08.00-09.00

Alla kurser är nu startade, men du kan boka drop in i mån av plats. Och om du önskar en fast kursplats så hör du av dig till mig.

Reflektion efter session

Även om det känns som att yogaklassen är "där det händer" så är det faktiskt dagarna efteråt som är magiska. Det är då du landar i det vi gjorde, och även då som du prövar nya sanningar och funderar på vad som känns rätt för dig.

Att fylla i denna reflektion efter en yogaklass är därmed som en förstärkning, som ger dig både en fördjupad kontakt och förståelse. 

Mitt tips är att du fyller i den här, som en dagbok, efter varje session.

Oavsett om det är behandling, samtal eller yogaklass.

reflektion efter session.jpg
Yoga Block

fri yoga

det handlar ingenting om hur en position ser ut eller utförs

fri yoga är känslan som skapas i kropp & själ

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE KURSVERKSAMHET I PANDEMI 

 • När du anmäler dig till en kurs, från 2021 och framåt, så är du medveten om att covid-19 eller liknande virus är högst existerande.
  Det innebär att du är medveten om att restriktionerna kan komma och gå, och att fri studio inte står ansvarig för det.

 • Inga kurser är garanterade att starta, beroende på antal anmälda och andra omständigheter. Om du betalat för en kurs som inte blir av så blir du såklart 100% återbetalad, asap. Jag har mailkontakt med alla anmälda och fakturorna skickas ut så sent som möjligt, men ändå i tid så att de hinner betalas.

 • Återbetalning/Ångerrätt gäller fram till 20 dagar innan kursstart, precis som vanligt.

 • Återbetalning för påbörjad  yogakurs (eller närmare än 20 dagar innan kursstart): 
  I vanliga fall så gäller endast återbetalning endast om du har ett läkarintyg som uppmanar dig till att undvika rörlighetsträning.
  Om du skulle få covid, annan förkylning eller virus/bakterie så gäller den vanliga ”ta igen senare”. Läs mer om av- ombokning längre ner.
  Jag återbetalar alltså inte för sjukfrånvaro som bara är upp till ett par veckor.
  Däremot om restriktionerna tilltar och vi inte längre får vara15st i studion så tvingas jag krympa klasserna, och avboka er som är sist in anmälda. Jag har fört in er i turordning allt eftersom ni anmält er (om du undrar över din plats så är det bara att höra av dig).
  Om du är garanterad plats men inte vill vara med så är det ett eget val du gör. Du kan kanske byta med någon annan som vill med, men annars betalar jag inte tillbaka till dig. Du/de som är garanterade plats och får yoga enligt restriktionerna återbetalas alltså ej om de har en annan syn på sin situation.
  Om det här skulle bli aktuellt (peppar peppar) och du är en av dem som är sist in så kommer jag återbetala den kvarstående terminsavgiften till dig och du kan sen välja ett onlinepaket istället (ej klart eller fastställt ännu) om du skulle vilja fortsätta ha kvar yoga med mig.
  Obs. Onlinetjänsten är endast en lösning om pandemin tvingar mig krympa klasserna. Och den säljs separat för sig. Alltså först återbetalas du och sen väljer du att betala för onlinetjänsten.
  Full återbetalning gäller såklart också om du blir långtidssjuk, men då har du ju iofs läkarintyg.

 • Allt deltagande är utifrån att du är symtomfri. Du är mer än välkommen att ta igen missade tillfällen på andra klasser samma vecka eller annan vecka under terminen.

 • Det finns möjlighet att tvätta av yogamattan före/efter, och du kan alltid ta med egen matta (finns att köpa/beställa på studion). Vi har handtvätt med engångshanddukar. Avståndet mellan mattorna är efter restriktioner.

 • Och alla är på klass för att de vill och behöver yogan. Stämningen är därför varm och tillåtande. 
  Du får fisa och hosta eller nysa  (mänskliga och naturliga reaktioner) men känner du att du har sjukdomssymtom så får du gärna stanna hemma.