HOLISTISK

BEHANDLING

för kropp, själ & sinne.

Samtal, behandling & vila.

IMG_1155_edited.jpg

Pris:  

90min, 1 500 kr

HOLISTISK - HELHET

Här inkluderas hela du, det är vad holistisk betyder. Alltså hur du mår i kropp, själ och sinne och hur de hänger ihop och påverkar varandra.

Det är en behandling som utgår mer från känslor än från funktion i kropp. Där du har ont är ofta en direkt induktion om en känslomässig blockering. Att då möta hela dig på ett holistiskt sätt innebär då att vi startar ett arbete som läker flera sår samtidigt + att du stärks i dig själv.

TRE DELAR

Varje session startar med en kopp te i fåtöljerna. Här kan du få landa lite och vi samtalar om det som cirkulerar i dina tankar och känslor för stunden, samt hur du känner dig och mår i stort, på alla plan. 

Samtal är den stabila grundstenen och kartlägger ditt nuläge, och utifrån det så känner vi av vad du behöver. Ibland är det mer behandling och ibland mer vila.. 

Med den information som jag fått under samtalet så möter jag upp den obalansen/behovet med behandling. Ibland är det tuffare och ibland är det mjukare. Allt är utifrån behov och önskemål. Behandlingen avrundas däremot alltid med en mjuk och avslappnande olja.

Sessionen avslutas sen med en vila. Kanske det skönaste av allt!

Du får en filt över dig och jag värmer en vetekudde och lägger på det området som behöver mer värme/kärlek. Du får även en ögonkudde som doftar av lugnande lavendel.

Sen lämnar jag dig ifred i rummet, och kommer in igen när det är dags att vakna.

ENERGIER & SJÄLENS SPRÅK

Att ha fysiskt ont kan alltså ha själsliga grunder. Här nosar vi på flera olika system för att skapa klarhet och läkning i det som blockerar dig. 

Själens språk är ex ett system där kroppens alla delar/symtom förklaras med en själslig orsak.

Ayurveda är världens äldsta holistiska medicinska system, där man utgår från tre doshor (liknande personlighetstyper) som stärker vår förståelse i att vara olika och sanna i dem vi är.

Chakrasystemet är ytterligare ett sätt att förstå obalanser och skapa klarhet kring det just du går igenom. Här pratar man inte om personligheter, utan mer om energipunkter som representerar olika känslor, beteenden och situationer i livet. Blockeringar blir lättförståeliga och du får lättare att ha överseende med dig själv. 

 

Alla de här systemen har symtom på alla tre plan (fysiskt, själsligt/känslomässigt och mentalt), och det är oerhört intressant att måla upp en bild av den du är med hjälp av de här systemen, och skräddarsy både behandling och samtal efter den. 

..och jag läser även av din energi. Jag kan alltså läsa av det där som du ibland inte själv kommer åt, ex det som ligger till grund eller det som allt egentligen handlar om i stunden. Att bli läst är att bli sedd - ibland lite läskigt men oftast väldigt bekräftande och skönt.

Det här är ingenting som jag har skolats i, utan är som en styrka jag utvecklat med åren. Jag är väldigt ödmjuk inför det faktum att jag både är väldigt bra på det, men också har all respekt för att jag inte styr över det själv.

 

Jag trodde att värken var kronisk och att inget hjälpte, men Frida hjälpte mig möta en smärtfri kropp.

/kom för stress och värk

Trodde aldrig att min fot skulle vara så symbolisk??

Och värken bara försvann helt!

/kom med fotproblem

Alltså allt Frida pratade om är så himla intressant!

Jag är tydligen en Vata Haha!

/kom av ren nyfikenhet