Holistiska Samtal

Jobbiga tankar, beteenden & dina känslor som regerar på insidan - allt hänger ihop. Här får du större förståelse och en mjukare relation till dig själv.

Holistisk betyder helhet och att det finns flera delar av denna helhet. Så vi pratar om allt - högt och lågt, lättsamt och jobbigt.

Jag jobbar mycket med inspiration från både ayurvedan, chakrasystemet och själens språk. 

vad är det?

 •  jag är neutral 

 • jag läser av energier 

 • jag lyssnar & följer dig

 • jag är naturlig och avdramatiserande

 • jag har varit i de känslor du är i 

varför välja mig?

 • en större förståelse för dig själv

 • lättare att fatta beslut

 • skönare känsla i magen och hjärtat

 • stabilare självkänsla

 • lugn på insidan

 • mjukare relation till dig själv, dina tankar och känslor

vad ger det?

Dina underliggande känslor kan förklara dina tankar och beteenden.

De kan till och med förklara varför du har ont i kroppen eller har vissa problemområden. 

Med Holistiska Samtal förstår du bättre hur allt hänger ihop - och det är både roligt, utmanande, intressant och (om du vill) läkande/helande. Jag läser även av energier och får ofta till mig ord och bilder som kan vara värdefullt att utgå ifrån.

fullsizeoutput_4c52_edited.jpg

”Holistiskt synsätt innebär en helhetssyn på människan där det inte bara fokuseras på de kroppsliga behoven utan även på de psykiska, sociala och existentiella. Tillsammans är det dessa behov som formar människan och hennes förutsättningar.”

Och allt handlar om personkemi.. 

Oavsett vad jag skriver eller förklarar så är det ändå känslan i dig som kommer avgöra om jag är den som passar dig att samtala med. Och det här vet man ju inte i förväg, så det finns ingen garanti.

Tips! Om du känner dig nyfiken, men inte träffat mig tidigare, så kan du följa mitt instagramkonto. Där får du en större uppfattning om hur jag är. Annars så bokar du ett samtal och så testar vi.

För samtalen handlar om dig, och inte om mig - jag är neutral.

 • Instagram

Pris: 

55min 800 kr

Du kan också boka längre tid om du vill, men då bokar du direkt till mig via mail.

Vi hänger i mina sköna fåtöljer, och det finns alltid yogite och kallt vatten.

Betalning:

Efteråt så betalar du antingen med swish eller så skickar jag en faktura på mailen.

Ny bokning: 

Jag kommer alltid kolla med dig om du vill boka en ny tid. Det brukar vara skönt att ha det bestämt med en gång, och det är inga konstigheter att sen ändra dag eller tid.

 

Jag rekommenderar också regelbundenhet i samtalen.

Kanske 1 gång i månaden eller 1 gång i veckan? Eller varför inte testa varannan vecka?

Det är svårt att veta i början, och det bästa är att gå på känsla. Det finns inget rätt eller fel.

För vem och inte?

Det här är för dig som är trött på att inte förstå varför du reagerar som du gör.

För dig som vill förstå varför tanken säger en sak men känslan en annan.

För dig som vill ta ett större ansvar för din egen hälsa och ditt välmående. 

För dig som är nyfiken på det här med att allt sitter ihop.

Och det passar verkligen dig som är intresserad av att aktivt jobba på dig själv och din livssituation.

För dig som vill hitta ett mjukare förhållningssätt till dina känslor, tankar och din kropp.

Och om du har blivit rekommenderad mig, så kommer du ändå av fri vilja och tror att mitt sätt kan hjälpa dig.

Det här passar däremot inte för dig som inte är intresserad av att öppna dig känslomässigt, eller som inte vill jobba på din livssituation. 

Själens språk är ett system där kroppens alla delar/symtom förklaras med en själslig orsak. Ex. att gaser i magen är ett tecken på besvikelse, eller att problem i bröstryggen kan grunda sig i brist på känslomässigt stöd.

Ayurveda är världens äldsta holistiska (helhet) medicinska system, där man utgår från tre doshor (liknande personlighetstyper) som stärker vår förståelse i att vara olika och sanna i dem vi är.

Det här systemet är underbart att arbeta med för att förklara personligheter och naturliga fallenheter.

Chakrasystemet är ytterligare ett sätt att förstå obalanser och skapa klarhet kring det just du går igenom. Här pratar man inte om personligheter, utan mer om energipunkter som representerar olika känslor, beteenden och situationer i livet. Blockeringar blir lättförståeliga och du får lättare att ha överseende med dig själv. 

 

Alla de här systemen har symtom på alla tre plan (fysiskt, själsligt/känslomässigt och mentalt), och det är oerhört intressant att måla upp en bild av den du är med hjälp av de här systemen, och skräddarsy både behandling och samtal efter den. 

Och jag kan alltså läsa av energier, det där som du kanske inte själv kommer åt, ex det som ligger till grund eller det som allt egentligen handlar om i stunden. Att bli läst är att bli sedd - ibland lite läskigt men oftast väldigt bekräftande och skönt.

Det här är ingenting som jag har skolats i, utan är som en styrka jag utvecklat med åren. Jag är väldigt ödmjuk inför det faktum att jag både är väldigt bra på det, men har också all respekt för att jag inte styr över det själv.

några utvärderande ord

"Jag ville bli av med min överkänslighet och trodde att jag skulle må bra av det (och sorgligt nog bli en bättre människa av det). Det tog mig FYRA samtal att fatta att det enda som är fel är att jag inte lyssnar på mig själv. Jag har en bra magkänsla och en bra intuition men ibland säger den saker som gör ont och då ville jag inte lyssna. Så där är min läxa -> att låta det göra ont ibland och bara stå kvar i det. Ett tag. En känsla går oftast över eller dom varierar.  Jag exploderar när jag inte lyssnar, det blir kaos. 

Och en gång råkade jag och Frida bli sittandes tysta länge… det var obehagligt. Men där tror jag att jag förstod. Det är styrka att våga visa sig skör (tänk att tystnad kan säga så mycket ändå). 

  Summering: Jag kom till Frida för att bli starkare. Det är inget fel på mig utan jag ska bara våga vara mig själv fullt ut. Jag ville "utveckla bort", inte utvecklas. Men jag har fattat att det e tvärtom. Det har jag kommit fram till med hjälp av Frida."

" Att ha utvecklande samtal med Frida är som att ha en coach i sin egen vardagsarena.
Efter våra samtal hör jag hennes ord fast än hon inte är där och känner mig stärkt och beslutsam.

Ibland säger hon inte så mycket utan lyckas få mig att uttrycka saker på ett sätt som jag aldrig tidigare gjort så att jag själv blir förvånad.

Ibland tänker jag att hon kan läsa mina tankar eftersom att hon är så otroligt bra på att läsa av vad jag behöver just där och då.

Ibland är hon hård och bestämd och ibland bara bekräftande och lyssnande.

Våra samtal ger mig så otroligt mycket eftersom att jag själv är dålig på att reflektera i min vardag. Men med Frida kan jag sätta ord på tankar och känslor, vilket är väldigt utvecklande. Speciellt om jag har fastnat i ett negativt tankemönster.

Alla borde få ha en Frida i livet att snacka med. Så himla glad att jag har det!"