9008DD98-3371-45A4-891D-3712BF55BA91.jpeg

 med Frida 

just nu!
Erbjudande!

Läs längre ner

vad är holistiska samtal?

Samtal om livet. Om allt. 

Om känslor, tankar och beteenden. 

Om jobbet, hemmet, relationer och vad vi behöver för att få balans, och en lugnare & skönare känsla på insidan. 

Holistiska samtal är samtal om allt - med en utgångspunkt om att du är mer än bara dina tankar. 
Du är också dina känslor och du är din kropp. DU är allt det.

För visst är det lätt att fastna i tankarna och tro att man kan lösa allt med dem, men det funkar ruggigt dåligt eller hur?

Här får du en möjlighet att lära känna känslorna bakom alla tankar, och det är på den här nivån som det finns en läkning, som jag själv upplever är den som hjälper mest. Det är här du känner att du tar ett steg framåt, på riktigt. Och det är med dessa insikter som du utvecklas och upplever självförverkligande. Du slipper jaga förändring och lär dig bara hitta in till den du redan är.
Samtalen är inte sjukvård/terapi utan är friskvård/självförverkligande. Däremot pratar vi om djupa tankar och känslor.


Med olika förklaringar via chakrasystemet och ayurveda, samt min förmåga att läsa av energi (att intuitivt känna av vad din själ egentligen vill förmedla) så hittar vi en känsla av mening med allt, och att allt är som det ska vara. Varje gång. 
Det är det vi behöver - mer förståelse för oss själva

frihet
i både kropp, själ & sinne 

"Det är när du känner dina känslor som du läker dem."
 

lär dig mer om dig

Här kan du förstå mer om varför du är som just DU är via ayurvedans doshor (typ personligheter).
Här förklaras så himla mycket och det kommer alltid en massa "jahaaa det är därför som jag.." eller "haha det där är definitivt jag!"

Ayurvedan får dig att känna dig mer normal och lär dig förstå och hantera obalanser.

Vi kan också finna väldigt mycket förklaring till varför vi mår dåligt eller upplever återkommande problem via chakra-systemet.
Våra chakran (energipunkter) i kroppen hanterar olika delar av vilka vi är och hur vi känner/mår.
Chakra-systemet förklarar direkt vad det är som ligger och blockerar - vad i livet som behöver bearbetas.

Sist men inte minst så har vi själens språk, där själen kommunicerar via kroppen.
Självklart så har du säkert känns en knut i magen när du är orolig, som är en enkel sak att starta med, men visste du att alla delar av kroppen (in och utsida) representerar olika saker? Att sjukdomar och andra fysiska problem har en djupare mening?

fullsizeoutput_4c52_edited.jpg

”Holistiskt synsätt innebär en helhetssyn på människan där det inte bara fokuseras på de kroppsliga behoven utan även på de psykiska, sociala och existentiella. Tillsammans är det dessa behov som formar människan och hennes förutsättningar.”

passar det här dig?

Det här är inte terapi, alltså inte sjukvård utan det är friskvård. Det är mer som självförverkligande, och med det menar jag att det handlar om att utvecklas i den du är. Att lära dig förstå och ta ansvar för dina tankar, känslor och handlingar. 
Det här passar dig som söker en långsiktig utveckling. Samtal är lite som en kurs i sig själv, tycker jag.

Vi möter alla dina funderingar, situationer och känslor i våra samtal.

Det här passar dig som vill bli starkare och tryggare i den du är.

AEnB2UpzdW6z5141Tpgei8UYep_AYKhu9iaNbKKEkCmsFKqrfpTZoEjtjSw7hKH_riwmGQ9ypBwVJLDhdoaVH9eIPn

Jag är utbildad hälsocoach sen många år tillbaka.
Mitt arbete i samtalen har sin grund i yogafilosofin, psykosyntesterapin, ayurvedan, chakrasystemet och såklart den buddistiska psykologin (inte att misstas för religion).
 

Människan är både fantastisk och komplex. Ju fler filosofiska förklaringar jag kan hitta desto fler sätt kan jag stötta mina kunder på.
Nyckeln ligger i att förstå sig själv - när det klarnar lite så lugnar det ner sig på insidan, och det inre kriget förvandlas till fred (eller i alla fall vapenvila). 

/ Frida

4A869F6C-1CC2-40C3-8924-1541AE63404B_edited.png

Pris: 

45min  660 kr

75min  990kr 

Online -> 55min 660kr

Erbjudande just nu
Gå 3 Betala för 2

Erbjudandet gäller 1 januari till 31 mars, och då endast på 3 bokningar med samma tid/pris.
Du bokar som vanligt, men vid varje bokning skriver du koden "själens skäl" i meddelande-fältet.
Det sista tillfället blir då gratis, helt utan kostnad. 
Däremot krävs det att dina tre tillfällen nyttjas under perioden för erbjudandet, du kan alltså inte flytta fram ditt sista tillfälle senare än 31 mars.  
Då det här erbjudandet är så generöst så gör jag inte ens reklam för det, utan det är bara till dig som hittar hit till sidan. 
Tips! Boka alla tre tiderna med en gång, så har du det klart och kan fortsätta med din dag sen ❤︎ Kom bara ihåg att använda koden på alla tre bokningar.

På studion:

Vi hänger i mina sköna fåtöljer, och det finns alltid yogite.
Ytterdörren är såklart låst under vårt samtal och det är ingen som kan störa eller höra oss. 

 

Online -> Zoom:

Jag använder mig av tjänsten Zoom vid onlinesamtal. Minuterna innan vår tid startar så skickar jag dig en länk via mail (ny länk varje gång), håll därför koll på din skräpkorg också. När du klickar på länken så kommer du direkt till vårt möte. Tips! Se till att din dator/mobil/padda inte är på mute. 

Betalning:

Efter samtalet betalar du antingen med swish eller så skickar jag en faktura på mailen.
Om du bokat onlinesamtal så ska samtalet betalas med swish innan, om inte faktura föredras.

Själens språk är ett system där kroppens alla delar/symtom förklaras med en själslig orsak. Ex. att gaser i magen är ett tecken på besvikelse, eller att problem i bröstryggen kan grunda sig i brist på känslomässigt stöd.

Ayurveda är världens äldsta holistiska (helhet) medicinska system, där man utgår från tre doshor (liknande personlighetstyper) som stärker vår förståelse i att vara olika och sanna i dem vi är.

Det här systemet är underbart att arbeta med för att förklara personligheter och naturliga fallenheter.

Chakrasystemet är ytterligare ett sätt att förstå obalanser och skapa klarhet kring det just du går igenom. Här pratar man inte om personligheter, utan mer om energipunkter som representerar olika känslor, beteenden och situationer i livet. Blockeringar blir lättförståeliga och du får lättare att ha överseende med dig själv. 

 

Alla de här systemen har symtom på alla tre plan (fysiskt, själsligt/känslomässigt och mentalt), och det är oerhört intressant att måla upp en bild av den du är med hjälp av de här systemen, och skräddarsy både behandling och samtal efter den. 

Och jag kan alltså läsa av energier, det där som du kanske inte själv kommer åt, ex det som ligger till grund eller det som allt egentligen handlar om i stunden. Att bli läst är att bli sedd - ibland lite läskigt men oftast väldigt bekräftande och skönt.

Det här är ingenting som jag har skolats i, utan är som en styrka jag utvecklat med åren. Jag är väldigt ödmjuk inför det faktum att jag både är väldigt bra på det, men har också all respekt för att jag inte styr över det själv.