Samtal

med Frida
(holistiska)
vad är holistiska samtal?

Samtal om livet. Om allt. 

Om känslor, tankar och beteenden. 

Om jobbet, hemmet, relationer och vad vi behöver för att få balans, och en lugnare & skönare känsla på insidan. 

Som människor så tenderar vi fastna i känslor och föreställningar. Vi kommer inte vidare, eller så kommer vi aldrig fram.
I mina samtal så pratar vi om nuet - hur det känns just nu - och när vi gör det så känns det som att man frigör sig från bojor man inte ens visste att man hade. Att för en stund släppa taget om det som hänt tidigare, eller det du väntar på ska ske. Och där i mötet med dig själv så finns kraften och visheten du söker. 


Med olika förklaringar via chakrasystemet och ayurveda, samt min förmåga att läsa av energi (att intuitivt känna av vad din själ egentligen vill förmedla) så hittar vi en känsla av mening med allt, och att allt är som det ska vara. Varje gång. 
Det är det vi behöver - mer förståelse för oss själva

frihet
i både kropp, själ & sinne 

"Det är när du lär känna dina känslor som du läker dem."
 

passar det här dig?

Samtalen är självförverkligande, och med det menar jag att det handlar om att utvecklas i den DU är. Att lära dig förstå ännu mer för att kunna ta ansvar för dina tankar, känslor och handlingar. 
Jag har inga snabba lösningar eller rätta svar på dina frågor. Allt handlar om att stärka din egen inre styrka. Så samtal är nästan lite som en kurs i sig själv, tycker jag.

Det här passar dig som söker en långsiktig utveckling.

Det här passar dig som vill bli starkare och tryggare i den du är. För dig som är nyfiken på mer.

AEnB2UpzdW6z5141Tpgei8UYep_AYKhu9iaNbKKEkCmsFKqrfpTZoEjtjSw7hKH_riwmGQ9ypBwVJLDhdoaVH9eIPn

Jag är utbildad hälsocoach sen många år tillbaka.
Mitt arbete i samtalen har sin grund i yogafilosofin, psykosyntesterapin, ayurvedan, chakrasystemet och den buddistiska psykologin (inte att misstas för religion).

Nyckeln ligger i att förstå sig själv i stunden, och när det klarnar så lugnar det ner sig på insidan.

/ Frida

4A869F6C-1CC2-40C3-8924-1541AE63404B_edited.png

Pris: 

45min  660 kr

75min  990kr 

På studion:

Vi hänger i mina sköna fåtöljer, och det finns alltid yogite.
Ytterdörren är såklart låst under vårt samtal och det är ingen som kan störa eller höra oss. 

 

Online -> Zoom:

Jag använder mig av tjänsten Zoom vid onlinesamtal. Minuterna innan vår tid startar så skickar jag dig en länk via mail (ny länk varje gång), håll därför koll på din skräpkorg också. När du klickar på länken så kommer du direkt till vårt möte. Tips! Se till att din dator/mobil/padda inte är på mute. 

Betalning:

Efter samtalet betalar du antingen med swish eller så skickar jag en faktura på mailen.
Om du bokat onlinesamtal så ska samtalet betalas med swish innan, om inte faktura föredras.

fullsizeoutput_4c52_edited.jpg

”Holistiskt synsätt innebär en helhetssyn på människan där det inte bara fokuseras på de kroppsliga behoven utan även på de psykiska, sociala och existentiella. Tillsammans är det dessa behov som formar människan och hennes förutsättningar.”

Själens språk är ett system där kroppens alla delar/symtom förklaras med en själslig orsak. Ex. att gaser i magen är ett tecken på besvikelse, eller att problem i bröstryggen kan grunda sig i brist på känslomässigt stöd.

Ayurveda är världens äldsta holistiska (helhet) medicinska system, där man utgår från tre doshor (liknande personlighetstyper) som stärker vår förståelse i att vara olika och sanna i dem vi är.

Det här systemet är underbart att arbeta med för att förklara personligheter och naturliga fallenheter.

Chakrasystemet är ytterligare ett sätt att förstå obalanser och skapa klarhet kring det just du går igenom. Här pratar man inte om personligheter, utan mer om energipunkter som representerar olika känslor, beteenden och situationer i livet. Blockeringar blir lättförståeliga och du får lättare att ha överseende med dig själv. 

 

Alla de här systemen har symtom på alla tre plan (fysiskt, själsligt/känslomässigt och mentalt), och det är oerhört intressant att måla upp en bild av den du är med hjälp av de här systemen, och skräddarsy både behandling och samtal efter den. 

Och jag kan alltså läsa av energier, det där som du kanske inte själv kommer åt, ex det som ligger till grund eller det som allt egentligen handlar om i stunden. Att bli läst är att bli sedd - ibland lite läskigt men oftast väldigt bekräftande och skönt.

Det här är ingenting som jag har skolats i, utan är som en styrka jag utvecklat med åren. Jag är väldigt ödmjuk inför det faktum att jag både är väldigt bra på det, men har också all respekt för att jag inte styr över det själv.