Premiär för fri studios julkalender!!

Alla vardagar fram till den 18e dec  (då studion stänger för säsongen) hittar du alltså generösa erbjudanden. Observera att varje luckas erbjudande endast gäller den dagen. Det är därför som du redan nu i förväg får reda på vad julkalendern erbjuder. Smart va?

 

Beställning och betalning ska göras den aktuella dagen, och det kan du göra via sociala kanaler eller via mail, du behöver alltså inte komma till studion och riskera att det är låst (om jag ha kund). Betalningen kommer du och jag överens om och hämtningen av din vara kan ske en annan dag, och i vissa fall kommer det ändå vara en väntan på leverans (vid köp av Yogiraj's produkter). Så det hela är väldigt stresslöst och enkelt. Det enda du behöver komma ihåg är alltså vilket datum du ska höra av dig till mig på. Om du missar dagen så missar du erbjudandet.

Inga återköp. Då du köper ett erbjudande så har du tyvärr ingen ångerrätt, förutsatt att produkten eller tjänsten finns. Däremot om du köper en tjänst som tvingas ställas in, ex en kurs, så betalas pengarna tillbaka till dig, eller om du hellre vill ha ett presentkort.

Jag reserverar också för att en del produkter och tjänster kan bli slutsålda/fullbokade.

Varje kalenderdag kommer presenteras på sociala medier, men du kan alltså redan nu sätta ett alarm på den dag du vet att du vill nyttja.

Här nedan hittar du den aktuella listan för vad kalendern kommer erbjuda.

Hoppas verkligen att du känner att du får något du vill ha, önskar och behöver!

God Jul i förväg från mig ❤︎ 

Hälsan på Gotland AB

Org.nr: 559085-8816
Innehar F-skattsedel
Swish 123- 69 159 04