F7FFD578-4750-46F8-8FCD-8CC4D62C6924_edited.jpg

KORTLÄGGNING

Lite extra krydda, stöd eller inspiration i vardagen!

En onlinetjänst via mail.

VÄLJ MELLAN OLIKA ALTERNATIV

känsla

När du fastnat i en känsla och behöver hjälp att både förstå ditt nuläge samt att hitta en väg framåt.

Tjänsten är på 1 kort, och baseras på din känsla. 

Pris: 100 kr

chakran

Få en djupare insikt om din balans i 1a-5e chakrat. 
5 kort dras, ett för varje chakra, och avslutas med ytterligare 1 kort som summerar hela dig. 

Pris: 650kr

ayurveda

Få en djupare insikt om din balans i dina 3 doshor. 
Minst1 kort dras för varje dosha, och avslutas med ytterligare 1 kort som summerar hela dig. 

Pris: 650kr

SÅ HÄR GÖR DU

1. Swisha summan för det alternativ du väljer till 123 - 69 159 04
 

2. Skicka sen ett mail till mig. Bekräfta att du har swishat (skärmdump funkar finfint), och meddela om du vill ha kvitto.
Skriv sen antingen den eller de känslor du fastnat i som du vill ha hjälp med att förstå, eller om du vill ha kort för dina chakran eller dina doshor. Jag behöver ingen annan förklaring, utan det är känslorna jag jobbar med.
 

3. Jag gör en kortläggning och svarar dig med bild på kortet/korten och en förklaring. Förklaringen är kortets betydelse men också min egen tolkning av vad kortet vill säga dig. 
Jag återkopplar alltid så fort jag kan, med reservation att jobbet med kunder på studion alltid kommer först. Jag försöker hinna skicka och meddela om jag vet att det kommer dröja ett gäng timmar. 

Det är mycket energier i den här tjänsten! Superfint ❤︎

IMG_1416.JPG

Jag jobbar intuitivt. Det innebär att jag läser av energierna som dina ord och din energi förmedlar, samt att jag läser av vad ett kort vill säga just dig. 

Kortleken jag använder är orakelkort (alltså inte tarot).

Korten har alltså liknande betydelse för dig, som för någon annan, men skillnaden är den personliga tvisten där vissa ord eller symboler förstärks för att stötta just dig. 

Och helt ärligt.. hur tusan det här ens kan fungera, det förstår jag inte. 
Jag är bara så oerhört tacksam och ödmjuk inför att ha den här gåvan. Så jag har valt att inte gräva mer i det.. 

SÅ JOBBAR JAG

Ayurveda är världens äldsta holistiska (helhet) medicinska system, där man utgår från tre doshor (liknande personlighetstyper) som stärker vår förståelse i att vara olika och sanna i dem vi är.

Det här systemet är underbart att arbeta med för att förklara personligheter och naturliga fallenheter.
Ayurveda används även om läkekonst till att balansera vår fysiska kropp, men jag jobbar enbart med känslor och beteenden.

Chakrasystemet är ytterligare ett sätt att förstå obalanser och skapa klarhet kring det just du går igenom. Här pratar man inte om personligheter, utan mer om energipunkter som representerar olika känslor, beteenden, fysiska symtom och situationer i livet. Blockeringar blir lättförståeliga och du får lättare att ha överseende med dig själv. 
I vanliga fall så arbetar man utifrån att människan har 7 chakran (vi har egentligen fler), men jag har valt att jobba med endast de 5 första. Det är ovanligt, men min erfarenhet har lärt mig att 1-5 är där vi behöver lägga mest jobb från början (och hela tider återkommer till). Från rot- till hals-chakra.