Nybörjarkursen - FULLBOKAD

Men du.. du kan vara nybörjare på alla kurser!

Jag har ingen yoga som kräver erfarenhet, bara närvaro.

här hittar du nybörjarkursen för män,

Gubbyoga newbies

"for the ladies", torsdagar kl 18.00-19.00

För mig är det viktigt att du känner dig trygg.

Det är inte meningen att du ska tvinga din kropp till någonting konstigt, och ibland kanske kroppen till och med säger ifrån. Så det jag först och främst vill lära ut är att det är du som bestämmer. Alla positioner kan justeras och har alternativ och ingenting är obligatoriskt - när du känner att du behöver vila från det vi gör i stunden så går du ner i en position som kallas Barnets. Du kommer lära dig vilken det är, redan första gången på kursen.

inget att lära in

Inte heller har vi något som ska läras in, uppvisas kunskap inom eller någonting liknande. Och även om vi har många återkommande flöden, ex solhälsningar, så finns det inget krav att du ska kunna dem utan till. Inte alls. Det vi tränar på varje klass är närvaro - närvaro att kunna justera efter den kropp/själ/sinne vi har i stunden.

terminens upplägg

Under terminen kommer vi gå igenom "the basics" inom yogan på fri studio. Vad är det för mening med vissa positioner? Hur letar vi efter det vi är ute efter? Vad är yoga? Olika uttryck. Andning. Närvaro. Teknik. Att lära dig känna efter och lära känna din kropp.

Klasserna är upplagda som flöden, först och främst, och det är under tiden som vi utför yogan som jag informerar eller uppmärksammar dig på det ena eller andra. Ibland stannar vi upp och går igenom lite extra, och ibland är det meningen att du inte ska ha något facit utöver dig själv.

Mer och mer kommer vi sen in på den själsliga delen av yogan, och om du fortsätter på fler kurser så kommer du märka att det är en stor del av klasserna. Såå himla viktigt! 

Du blir en i gänget på fri studio 

Du kommer få nyhetsbrev och uppdateras om det aktuella. Du kommer också få erbjudande (när jag kan fixa något) och du kommer träffa en massa nya härliga människor.

Känslan på studion är familjär, det är viktigt för mig att vi alla ex säger hej och hej då till varandra i den mån det går. Bara en sådan sak.. det är viktigt för mig att känslan av gemenskap finns. Att du inte är ensam, om du inte vill känna dig ensam.

 

mycket skratt

Kanske är skratt det sista många förknippar med yoga. Jag hör ofta fördomen om att vi skulle vara så där allvarliga, men det är absolut inte så på fri studio. De flesta samlas runt bordet innan och efter klass för att dricka yogite, snacka skit och skratta av sig. Även på klasserna är det många gånger fniss, då jag gärna undervisar med glimten i ögat. Men jag ska vara helt ärlig (och nödigt stolt över) att oavsett hur mycket det kan fnissas emellanåt så har ALLTID mina yogis varit lika snabba att landa i fokus nästa sekund. Så det är inte flamsigt utan bara så där skönt lättsamt. Jag älskar och uppskattar det oerhört mycket ❤︎  

Hälsan på Gotland AB

Org.nr: 559085-8816
Innehar F-skattsedel
Swish 123- 69 159 04