fri studio

Det här är historien bakom, meningen

med varje dag och även visionen framåt 

Fast nere på ett gym . Det var så det var innan. Eller fast och fast.. jag trivdes bra där från början, och det hade varit ett naturligt steg framåt för mig och företaget att ens hyra in mig på ett gym. Men jag visste att jag skulle ha ett eget och större ställe, redan från dagen jag startade företaget, hösten -11.

 

Jag hade förmånen att vara delaktig i hur studion skulle se ut, så jag fick bestämma allt själv, allt från vart toaletterna skulle ligga till antalet fönster och vilket golv det skulle vara. Det kan ha varit en av de mest slitsamma och givande processer jag någonsin varit delaktig i.

Sen april -19 har studion varit öppen.​

Tanken med studion var att få mer plats att växa, både för mig själv men också för mina kunder. Jag såg framför mig hur en massa människor som skulle få en ny studio att vilja vara på. Det var viktigt med det - att det skulle bli ett ställe där man gillar att hänga. Och det lyckades jag med!

nu

Det är ibland svårt för mig att förklara fri studio för någon helt obekant.

"Vad är det egentligen? Vad är den röda tråden? Vad är det där typisk man tänker på när man tänker på fri studio?"

Det har mest handlat om frihet faktisk. Frihet både för mig och mina klienter. Kanske var det därför som namnet passade så bra..?

Jag tror att det bästa värdeordet är RÖRELSE, på alla plan. Rörelse är liv och med livet kommer frihet -  fri att leva som den du är.

Studion är bara öppen då det är aktivitet, och egentligen är ju det lite motsägelsefullt eftersom att dörren då är låst. Egentligen så är dörren faktiskt väldigt sällan olåst och studion sällan öppen för spontana drop in - ibland kan jag tycka att det är lite synd. Men samtidigt har det gjort studion till en trygg plats för dem som kommer. De känner sig hemma och bekväma, slänger av sig sina saker på samma plats och slappnar av.

Kanske kan TRYGGHET passa som det andra bästa värdeordet.

Så hit kommer du för Rörelsebehandling, Utvecklande samtal och Yogakurser. Det är i alla fall det som erbjuds på en veckobasis. Men en stor del av fri studio är också de fristående fördjupningskurserna. Att kunna få lära dig mer om hur vi fungerar (fysiskt själsligt och mentalt) och hur viktigt det är med eget ansvar. Du är ett resultat av de val du varit kapabel att göra - och jag vill på alla sätt jag kan ge dig ännu fler val, mer kunskap och en större respekt och förståelse för dig själv.

Och därför är UTVECKLING fri studios tredje bästa värdeord.

framtiden

Jag tror, vill och hoppas att studion kommer växa. Kanske inte i kvadrat men med människor, utbud och lärare.

Jag önskar mig en framtid där fler vill nörda ner sig i läran om rörelse tillsammans med mig. Jag drömmer om en framtid där personlig utveckling är lika självklart och intressant som grundskolan och arbetslivet är.

Och sist men inte minst så vill jag möta en framtid där fåfängan, kroppshets och skeva (elaka) ideal inte längre skadar våra själar så hårt som idag.