Vad är fascia?Här har du nu mitt videoklipp där jag förklarar vad fascia är och hur det fungerar i kroppen. Jag förklarar också hur YFR-behandlingen fungerar så att du förstår varför jag tycker att du ska boka upp dig på det.

Har du funderingar så är det bara att kasta iväg ett mail till mig. Och vill du boka tid så gör du det smidigt direkt här på hemsidan. Ett tips är att vrida upp volymen efter introt eftersom att jag pratar väldigt tyst :) Enjoy dina kommande 8 min och ha sen en fortsatt trevlig dag! Kramar från coachen

/Frida


16 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

vad känner du nu?

..mina morgontankar om kommunikation och vad som egentligen behöver sägas. känslor Jag pratar alltid om känslor - med alla klienter, på varje yogaklass och i all kommunikation utåt. Det är ju inte så

Hälsan på Gotland AB

Org.nr: 559085-8816
Innehar F-skattsedel
Swish 123- 69 159 04