Hur länge/mycket/ofta?


Hur länge/mycket/ofta bör jag träna med dig?

Det här är den vanligaste frågan jag får när jag träffar nya klienter.

Så nu tänkte jag att jag kunde ta och svara på den öppet också.

Svar till dig som undrar:

Det beror på vem du är, vad du vill och hur engagerad du är.

Ju oftare vi ses desto bättre blir resultaten (det kan jag inte hymla med).

Men jag tycker att det är viktigare att ta hänsyn till alla andra element som spelar en avgörande roll - Hur pass stort är jobbet framför oss? Vad har du möjlighet till (ekonomiskt och tidsmässigt)? Hur gärna vill du det här? Hur mycket kan jag räkna med att du gör hemma själv?

Jag har klienter som kommer till mig allt ifrån 3ggr i veckan till 1ggr varannan månad. För dem med större problem/utmaningar så krävs det att vi ses mer ofta. Det här handlar alltså mest om behov.

Men för dem som mer "bara" behöver mer inspiration till sin träning, som vill ha koll på att de tränar bra/rätt (att jag ska kolla igenom kroppen) och dem som tycker att det är sjukt roligt att kasta emellan med en träning som är ledd