Vad kan jag göra idag?Jag har den här texten sittandes på mitt kontor för att påminna mig om att välja vad jag skulle kunna göra just idag. Jag har nämligen mycket lättare att planera för dagen än en vecka i förväg.

Jag tvingar mig inte men jag kan alltid välja att göra något, större eller mindre saker.

Jag rör på mig för att må bra, inget annat. Jag har inga träningsmål eller någonting sånt, utöver att min kropp ska fungera så gott den kan och att psyket ska kännas friskt :)

3D-träningen har verkligen hjälpt mig stärka min kropp och bli helt smärtfri och framförallt fri att röra på mig hur jag vill. Jag har tidigare haft känningar lite här och där, som de flesta har, men det tog 3D-träningen bort helt. Det har varit så himla skönt!

Dock har jag under hela sommaren jonglerat mellan en massa jobb och renovering av vårt torp. Tiden till min egen kropp har varit noll, och det känner jag nu. Det är små små hintar om att jag behöver ta hand om mig själv bättre. Och vi vet ju hur det brukar funka..? ;)

Det är här min lilla text kommer in extra mycket. Varje dag påminner jag mig själv om att det inte är det stora som krävs utan bara ATT. Allt från en promenad till att hitta bra rörelse på procedosmattan. Det kan också vara att bara ligga på yogamattan och sträcka ut, eller att ta en stund till att skapa flow. Vad det än må vara så är det mitt aktiva val för den dagen/stunden. Och ibland väljer jag att inte göra någonting alls. För det är viktigt, som min kära vän Lee påminde mig om tidigare idag, att ha förståelse med sig själv. Ibland vill vi mer än vi faktiskt har energi till att klara av. Tänk vad det är viktigt med en kopp kaffe och påminnelse mellan varven. :)

Summan av det här är alltså:

Du och jag måste ingenting. När det är för mycket going on in your life -> förstå att du inte ska kräva ännu mer av dig själv. Utan istället välj att bara göra någonting, minsta lilla, men förstå att du har all rätt att välja "ingenting" lika mycket. DET är mitt sätt att "fånga dagen", för det är just det som driver min träning/vilja att må bra - motorn är min lust.

Så vad har/hade jag lust till idag? Ingenting. Jag har jobbat och nu ska jag upp till torpet och "jobba" vidare. Det får bli mitt aktiva val - jag gör inget annat än det.


13 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla