Tack 2017


Jag kanske borde skriva ett inlägg som bara rör företaget och hur dess utveckling har sett ut under året, men det är inte i närheten som märkbart som min egen personliga utveckling.

Och jag inbillar mig dessutom att du mycket hellre läser om min utveckling än företagets resultat ;)

Egentligen så har 2017 varit ett jobbigt år. Jobbigt i det avseendet att allting har tagit emot och gått mer eller mindre långsamt, segrare än vanligt. Jag har lyckats med det jag velat men det har tagit mycket energi på vägen. Tack vare semester här hemma så börjar jag nu repa mig :)

Tack 2017 för relationer!

Vissa relationer har runnit ut i sanden. Inget ont i dem alls, utan det har mer handlat om att vi alla har haft mycket att göra i våra liv och att just vår relation hamnat långt ner på priolistan. Så är det i livet. Det går upp och ner, och det måste det få göra. Riktiga vänner finns ju kvar oavsett hur mycket (läs smärtsamt lite) man ses/hörs. Och andra relationer kanske aldrig vaknar igen, det återstår att se.

Men då vissa relationer bleknat så har andra blivit tydligare och fått mer näring.