Tack 2017


Jag kanske borde skriva ett inlägg som bara rör företaget och hur dess utveckling har sett ut under året, men det är inte i närheten som märkbart som min egen personliga utveckling.

Och jag inbillar mig dessutom att du mycket hellre läser om min utveckling än företagets resultat ;)

Egentligen så har 2017 varit ett jobbigt år. Jobbigt i det avseendet att allting har tagit emot och gått mer eller mindre långsamt, segrare än vanligt. Jag har lyckats med det jag velat men det har tagit mycket energi på vägen. Tack vare semester här hemma så börjar jag nu repa mig :)

Tack 2017 för relationer!

Vissa relationer har runnit ut i sanden. Inget ont i dem alls, utan det har mer handlat om att vi alla har haft mycket att göra i våra liv och att just vår relation hamnat långt ner på priolistan. Så är det i livet. Det går upp och ner, och det måste det få göra. Riktiga vänner finns ju kvar oavsett hur mycket (läs smärtsamt lite) man ses/hörs. Och andra relationer kanske aldrig vaknar igen, det återstår att se.

Men då vissa relationer bleknat så har andra blivit tydligare och fått mer näring.

2017 har gett extra mycket näring till mina relationer gällande:

Mamma

Har du träffat mammen? Vilken människa. Vilken energi. Vilken kärlek. Vilken trygghet.

Totalt villkorslös kärlek! Hon ger mig kraft och mod och gör att jag ALDRIG känner mig ensam.

Min sambo Andreas

Alltså..hur mycket kan en kärlek fortsätta växa? Han gör mig till en bättre människa varje dag och tillsammans flätar vi sjukt tjocka familjeband. Han är min trygghet och finaste kärleksmänniska. Ingenting går upp emot Andreas ♥︎

Mina systerdöttrar

Så mycket kärlek och mys! Och att se dem växa och bli underbara människor - WOW!

Jag tycker så mycket om att få lära känna dem mer och mer hela tiden. Älsk på dem!

Brasso

Vår hund. Knäppare än någonsin. Älskar att sova, och då helst mer eller mindre uppepå mig :) Brasso ger mig oerhört mycket närvaro. Att ligga och mysa och ta vara på nuet, det är vi riktigt bra på båda två. Mattes finaste kille!

Lee

Men ja! Lee Gotvik är en alldeles fantastisk vän!

Som vi har skrattat och hjälpt varandra framåt och uppåt under det här året. Oj oj oj..

Lee ger mig så oerhört mycket energi och hon är helt klart min bästasate wingman!

Vänskap är så otroligt viktigt! Ju äldre jag blivit desto viktigare har det också blivit. Eller rättare sagt så har vänskaperna blivit färre men istället bättre.

Så tack Lee för att du givit mig så mycket! Love you!

 

Så tack 2017 för kärlek, vänskap och familj!

Det gör mig starkare och bättre.


Har du också relationer som vuxit extra mycket under 2017? Du kan ju tagga dem här i kommentarsfältet och låta dem veta hur mycket de betyder för dig. Eller så ringer du och säger det med en gång.

För de förtjänar verkligen att veta vilken otrolig inverkan de har på dig och ditt liv!


31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla