I’m having a breakOk. Jag har kommit till den insikt som innebär att jag behöver stoppa.

Jag har under en längre tid jobbat väldigt mycket + utvecklats och utmanats i massor, och det innefattar alla tre kroppar.

Jag har kört på helt enkelt, bara för att det varit så roligt!

Men nu säger kroppen snällt stopp, eller som min osteopat sa "Din kropp är inte slut men den är sliten. Du behöver vila". Och självklart väljer jag att stoppa nu än när det är för sent - fy fan vad jag tycker synd om alla dem som lider av verklig utmattningssyndrom.

Jag har fått ett flertal tecken från mina tre kroppar som jag tagit med ett hyfsat lugn, jag har ju faktiskt vetat om att jag har haft mycket på mitt fat och ärligt talat trott att jag haft koll på det. Men nja..det hade jag väl inte fullt ut. Som en av mina klienter sa ”Jo jag hör dig kroppen, men jag hinner inte nu..”

Jag hade faktiskt planerat en lugnare sommar men min sommar kommer alltså börja redan nu.

Jag känner mig lite dum för att jag mår bra när jag är ledig, som en skum skuldkänsla, men tanken på att arbeta nu är tvärkörd.

Jag ska ta hand om mig själv. Och jag sätter ett oerhört högt värde på att må bra, och det tänker jag fortsätta göra - må bra alltså (bara lite mer effektivt).

Nu ska jag ju inte kasta in för alltid utan tänker bara ta mig en lugn sommar. Jag har för avsikt att köra min workshop #happyhipsdontlie den 2 juni och Find your own yoga Flow den 16 juni (skulle läget ändras så meddelas du) men sen chillar jag.

Jag finns kvar på sociala medier och mailen (men tittar kanske inte lika ofta).

Jag stoppar alltså mitt pågående arbete och ska istället bygga på mitt hem , dricka kaffe och skratta åt mina egna dåliga skämt (som vanligt alltså) hähä

Tack för att du väljer att förstå mig och jag hoppas att du också väljer att lyssna på dina egna tecken, när och om du någonsin får några.

Kram!


136 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla