Divine homesickness


Här kommer ett inlägg som är mer spirituellt än någonsin. Jag låter dig få reda på lite mer om hur jag förhåller mig till livet och kraften inom och utom oss.

Jag vill dela det här inlägget eftersom att det känns som min plikt att föra det vidare.

Du kan vara kristen, muslim, hindu, ateist etc eller inte hittat hem i din tro. Det spelar ingen roll här och inte heller spelar det någon roll för begreppet, det är till oss alla. I think :)

Idag presenterade min terapeut ett (för mig) helt nytt begrepp -Divine homesickness.

Jag tittade lite frågande på henne eftersom att jag faktiskt aldrig hade hört talas om det, och om jag får säga det själv så har jag hört många uttryck, begrepp och fraser när det kommer till självläkning.

Divine homesickness översätts till svenska som Gudomlig hemlängtan, men eftersom att jag inte tror på någon gud utan har min tillit till vad jag kallar universum så blir min egen översättning - Hemlängtan till Universums energi. Typ. Du får översätta det på det sätt som passar dig bäst. Mer om innebörden längre ner, först lite bakgrundsinformation.

I en värld där de flesta av oss på ett eller annat sätt strävar efter perfektion så är det viktigt att belysa det faktum att vi människor aldrig kan bli perfekta inte heller kan tillvaron bli perfekt. Skönt va? :)