Let stuff be tough

Uppdaterad: 16 sep 2018


Det jag har lärt mig och fortfarande lär mig är att låta den jobbiga processen vara jobbig.

Det är så lätt att vilja forcera och påskynda men det är verkligen inte så det funkar.

Det är inte så du kommer fram till den bästa lösningen.


Det finns inga enkla vägar. Eller låt mig omformulera det - Det finns ingen enkel genväg till utveckling. Utveckling är som mascara under ett tufft träningspass = om den sitter kvar så har du inte tagit i nog. Att däremot ha mascara över hela ansiktet är ett tecken på att du gjorde ditt bästa. Och att göra ditt bästa ger utveckling. Utveckling är kaos.

Vi kan inte glida fram genom livet på andras vågor. Vi kan inte tro att allt ordnar sig. Vi kan inte tro att allt bra kommer av sig självt. Eller vi kan ju göra det, men det kommer bli en besvikelse.

Jag tror på egenansvar när det kommer till vårat egna liv.