Släpp dig fri - #1

Uppdaterad: 24 aug 2019


Ja jag kastade ju upp ett inlägg på sociala medier härom dagen där jag hade fotat mig själv helt ren från allt vad filter, smink och annat heter. Jag ska förresten nog ha det till mitt nya körkort.Är det här så ovanligt?

Är det verkligen så himla ovanligt att vara naturlig? Det beror såklart på vart man lever, jobbmiljö, vilka man umgås med och hur bekväm man är att få vara sig själv. Men ja, tittar vi runt om kring oss så ser vi hur starkt det yttre trycket är på att förändra vår yta. Att se ut på ett visst sätt. Och att så som du ser ut när du vaknar bara är till för ett före/efter-foto.


När jag började styrketräna och ägna mer och mer tid i gymmet så fanns det noll ork till att fixa håret och sminket hela tiden. På så sätt var också gymmet en frizon. Visst, kläder var viktigt istället. Snygga linnen, tights och festliga toppar som gjorde att det hela kändes lite stylat.