Släpp dig fri - #2

Detoxa från deon


För 2 eller 3 år sedan så bestämde jag mig för att sluta använda deodorant som innehöll aluminium.


Därför är aluminium inte alls bra!

1888 togs den första deon fram. 1940 föddes den flytande deon med kula. Det blev det helt plötsligt inne att inte svettas, precis som det en gång i tiden blev inne att ha korsett som knäckte revben.. Då sa dem att man skulle vilja vara luktfri, torr och fräsch. Sedan dess har industrin tjänat massvis med pengar på din önskan att vara torr i armhålorna.


Jo men det är så här, enkelt förklarat, att aluminiumet täpper igen dina svettkörtlar i armhålan.

Dessa körtlars uppgift är egentligen att driva ut gift och slagg ur din kropp. Som ett litet reningsverk. När de täpps igen så kommer gift och slagg inte ut naturligt. Mer om mer lagras inom oss och kroppen upplever ett allmänt jobbigt tillstånd som behöver renas hela tiden.


När jag tillslut tog in det här (jag orkade inte först.. jag ville ju vara torr och lukta gott) så slog det mig som en käftsmäll. Vad fan gör jag emot min stackars kropp!!??

Så jag beslöt mig för att detoxa från deo.