priser

Betalning görs via faktura eller via swish på plats

yogaklasser

Klasser med Frida

 220 kr

 

Klasser med Annie

110 kr
 

behandling

Rörelsebehandling

30min        600 kr​

60min        1 000kr 

Mjuk behandling

30min        600 kr

samtal

Pratstund

20min        350 kr

Utvecklande samtal

55min        800 kr​

kurser

andas

3 x 45min     775 kr

info

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE KURSVERKSAMHET I PANDEMI 

 • När du anmäler dig till en kurs, från 2021 och framåt, så är du medveten om att covid-19 eller annat ev virus är högst existerande.
  Det innebär att du är medveten om att restriktionerna kan komma och gå, och att fri studio inte står ansvarig för det.

 • Återbetalning/Ångerrätt gäller fram till 20 dagar innan kursstart.

 • Återbetalning för påbörjad  yogakurs (eller närmare än 20 dagar innan kursstart) gäller enbart den som har ett läkarintyg där det står att man uppmanas undvika rörlighetsträning.

 • Om restriktioner eller andra omständigheter gör att en kurs (gäller anbi och DU) blir inställd så kommer du automatiskt flyttas till nästkommande kursstart.

 • Allt deltagande är utifrån att du är symtomfri.
  Du är mer än välkommen att ta igen missade tillfällen på andra klasser samma vecka eller annan vecka under terminen (gäller yoga). 
  Om du pga sjukdomssymtom missar ett tillfälle på anbi eller DU så kan du be någon föra anteckningar åt dig, och du är också välkommen att ta igen samma tillfälle på någon av nästkommande kurstillfällen.

 • Om restriktionerna gör att klasserna inte kan utföras som normalt, eller om Annie skulle bli sjuk längre än en vecka:
  Veckans Klass kommer då finnas tillgänglig online. Du kommer på så sätt kunna få gå din yogakurs även om du inte kan komma till studion. 

 • Det sker alltså inga återbetalningar gällande pandemin - hur tråkigt det än är så är jag tvungen att vara tydlig.

 • Yogakurserna kommer i uppstarten ha 7st/klass. Om restriktionerna tillåter det så kommer det öppnas upp platser till fler under terminen.

 • Det finns möjlighet att tvätta av yogamattan före/efter, och du kan alltid ta med egen matta (finns att köpa/beställa på studion). Vi har handtvätt med engångshanddukar. Avståndet mellan mattorna är luftigt.
  Och alla är på klass för att de vill och behöver yogan. Stämningen är därför varm och tillåtande. 
  Du får fisa och hosta eller nysa till (mänskliga och naturliga reaktioner) men känner du att du har minsta sjukdomskänsla i kroppen så stannar du hemma.

 • Faktura för kurs eller workshop skickas ut när du gjort din anmälan. Anmälan är bindande, men fram till 20 dagar innan kursstart kan du få avboka din plats och få kursavgiften åter. Efter det krävs ett läkarintyg.
  Delbetalning går alltid att lösa. Kontakta mig så försöker vi hitta ett sätt. 
   

 • Avbokning till enstaka kurstillfällen och privata tider gör du på ditt konto som du skapar med din mailadress och login.
  Ombokning till klasser och privata tjänster görs på BOKA.
  Av- eller ombokning till ska göras senast 12 timmar innan för att slippa debiteras fullpris.

  Du som går terminskurs i yoga - du kommer att ha alla dina klasser på ditt log in på hemsidan.
  Om du inte kan komma på en klass så går du in och avbokar, sen går du till Boka och bokar in dig på den klassen som du vill ta igen på.
  Observera att en ej avbokad tid räknas som nyttjad.  

 • Vi i lärarteamet förbehåller oss rätten att ställa in bokningar med klienter och kurstillfällen med kort varsel utan ekonomisk ersättning. Då vi råkar bli sjuka så finns det alltid flera andra klasser (samma vecka eller annan vecka) som du alltid är välkommen att ta igen ditt missade tillfälle på. När och om vi blir sjuka kommer du att meddelas via mail, senast 1 timme innan. Håll koll på mailen (skräpkorgen)! Det är inget drömscenario att bli sjuk, men ibland (läs sällan) så händer det, och det enda vi bryr oss om är att du ska få det du betalat för -därför är vi glada att schemat ser ut som det gör, så att du alltid har något annat att välja på (samma vecka eller när det passar dig bäst).

 • För dig som vill yoga på drop in så går det bra att boka den klass du vill på BOKA. Du betalar via antingen med swish eller via faktura.

 

 • Om du inte längre kan/vill nyttja din plats i yogakursen så betalas inte kursavgiften tillbaka (undantag för läkarintyg). Däremot så får du mer en gärna lämna över platsen till en vän. 
   

 • Mattor, filtar, block och bolster finns att låna i yogastudion. Du behöver inte ta med något alls. 
   

 • Vi lämnar alla personliga saker utanför yogastudion. Jag samlar alla värdesaker i en korg som jag låser in under klass, alternativt om jag låser ytterdörren (endast när det inte är klass efter).
  Vi låter också tekopparna få vänta utanför medan vi har klass. Risken att de välter är för hög, och mitt sug på att knäskura golvet mitt under klass är väldigt låg ;) hahaha 
  Om du däremot känner ett behov av att få dricka under klass så kan du antingen smita ut eller ta med en behållare som har skruvlock.