utvecklande samtal

med Frida

Pris: 800 kr, 55min

allt handlar om acceptans

Har du testat utvecklande samtal med mig förut eller hört någon annan som gjort det

Om jag skulle beskriva min stil så skulle jag nog säga att det är en lugnare form av otvungen insikt och enkelhet. Och det är det jag gillar själv. 

Allt handlar om acceptans.

Det är lätt att tro att det är något fel på en själv när man inte kommer någon vart eller när man upplever att man inte vet vad man vill. Som om man hamnar i ett djupt hål och inte hittar någon väg upp. Men det är inget fel på dig. Det finns däremot en sanning om motstånd (det där jobbiga som du känner i kroppen, känslorna och tankarna):

ju mer du jobbar emot, desto starkare kommer det tillbaka

 

När du istället möter upp det du känner (den du är) med mer förståelse och acceptans så kommer läkningen (att uppnå mer balans och harmoni) att starta automatiskt.

hur går det till?

Det finns egentligen ingen mall, utan du slår dig ner och så börjar vi snacka.

Det du vill och behöver prata om är det vi tar tag i.

Jag leder inte samtalet på något sätt, utan det gör du. Jag följer dig.

Samtalen kan ibland också leda till olika övningar i stunden. Det kan vara tankeövningar, skrivövningar eller kanske yogaövningar. Det som passar dig helt enkelt. 

passar det här mig?

Precis som personen som utvärderat mig här nedan skriver så passar det dig som fastnat i ett negativt tankemönster. Det hjälper dig att lossna.

Det passar också dig som är mitt i din personliga utveckling och som känner att du behöver ett bollplank och någon som läser av dig i stunden. 

Såklart är det även som gjort för dig som är nyfiken på personlig utveckling men som inte har en aning om var du ska börja eller ens vet vad det egentligen innebär. 

Det är också skönt för alla oss som hela tiden får höra att vi "tänker för mycket". Här får du ventillera och hitta sätt att lugna tankarna och stärka känslorna.

Att boka

Priset är 800 kr, och kostnaden är det samma oavsett om det är på studion eller via videosamtal.

Om du inte hittar en tid som passar dig så skickar du ett mail till mig så löser vi det.

Obs. att jag har 18årsgräns på alla privata tjänster.

övrig information

Jag har tystnadsplikt.

Jag har rätten att avsäga mig vårt samarbete om jag anser att du får bättre hjälp av någon annan form av terapi, jag lotsar dig då vidare via mitt kontaktnät så att du får fortsatt chans till utveckling.

Och kom ihåg det viktigaste - jag är inte ansvarig för den utveckling du gör, oavsett åt vilket håll det bär. Jag stöttar dig åt det håll du vill och du ansvarar själv för val och handlingar i din vardag. Utvecklingen är din!

Utvärderande ord

du kan läsa fler här

"Jag ville bli av med min överkänslighet och trodde att jag skulle må bra av det (och sorgligt nog bli en bättre människa av det). Det tog mig FYRA samtal att fatta att det enda som är fel är att jag inte lyssnar på mig själv. Jag har en bra magkänsla och en bra intuition men ibland säger den saker som gör ont och då ville jag inte lyssna. Så där är min läxa -> att låta det göra ont ibland och bara stå kvar i det. Ett tag. En känsla går oftast över eller dom varierar.  Jag exploderar när jag inte lyssnar, det blir kaos. 

Och en gång råkade jag och Frida bli sittandes tysta länge… det var obehagligt. Men där tror jag att jag förstod. Det är styrka att våga visa sig skör (tänk att tystnad kan säga så mycket ändå). 

  Summering: Jag kom till Frida för att bli starkare. Det är inget fel på mig utan jag ska bara våga vara mig själv fullt ut. Jag ville utveckla bort, inte utvecklas. Men jag har fattat att det e tvärtom. Det har jag kommit fram till med hjälp av Frida."

" Att ha utvecklande samtal med Frida är som att ha en coach i sin egen vardagsarena.
Efter våra samtal hör jag hennes ord fast än hon inte är där och känner mig stärkt och beslutsam.

Ibland säger hon inte så mycket utan lyckas få mig att uttrycka saker på ett sätt som jag aldrig tidigare gjort så att jag själv blir förvånad.

Ibland tänker jag att hon kan läsa mina tankar eftersom att hon är så otroligt bra på att läsa av vad jag behöver just där och då.

Ibland är hon hård och bestämd och ibland bara bekräftande och lyssnande.

Våra samtal ger mig så otroligt mycket eftersom att jag själv är dålig på att reflektera i min vardag. Men med Frida kan jag sätta ord på tankar och känslor, vilket är väldigt utvecklande. Speciellt om jag har fastnat i ett negativt tankemönster.

Alla borde få ha en Frida i livet att snacka med. Så himla glad att jag har det!"

Hälsan på Gotland AB

Org.nr: 559085-8816
Innehar F-skattsedel
Swish 123- 69 159 04