yogifri_svart.png

6 veckors samtal & yoga,

100% online med Frida

Samtal + Yoga är magiskt

Här har du en mjuk plats till att möta, stärka och lära känna dig själv bättre. Och jag stöttar dig.

Under 6 veckor får du tillgång till yogaklasser, som du i lugn och ro kan göra hemma när det passar, och du får även utvecklande samtal varje* vecka, för att bolla allt som händer på insidan. 

Psst! Du kan välja mellan yogifri och *yogifri+

samtal online 

Med yogifri får du 45 min samtal varannan vecka. Enkelt och smidigt med Zoom!

yoga online

Alla veckor har du tillgång till yogaklasser med olika fokus.

Nyttja dem hur mycket du vill!

yogifri +

Med yogifri+ får du 45 min samtal varje vecka! Passar dig som verkligen vill satsa på utveckling!

Jag tror på att mötet via samtal är minst lika viktigt som rörelsen. Jag tror på den där känslan som verkligen kan förändra allt. Jag tror på samtal och yoga tillsammans. Jag tror på utvecklingen. Så ja, det här är en exklusiv tjänst. Jag har specialsytt den till dig.
 

Här nedan kan du läsa mer om priser och all praktisk information.

Mer ingående och förklarande text om yogan och samtalen hittar du längre ner.
Klicka bara på trädet här intill för att komma direkt ner till en djupare förklaring om varför du ska välja yogifri & yogifri+

praktisk information

 

Observera att det är begränsat antal platser till yogifri & yogifri+

När det är fullbokat så fryser jag bli medlem-knappen längst upp (då alltså ej klickbar).

Yogan med mig är anpassad efter oss som känner oss lite (eller mycket?) stela.

Det kan såklart finnas vissa positioner som inte fungerar för dig, men det gör ingenting - du gör så gott du kan. Passa gärna på att bolla även yogapositioner på samtalen med mig, vi hittar alltid lösningar som passar din kropp. 

Du hittar alla yogaklasser på yogifri medlemssida. Sidan är låst och kräver ett lösen för att öppna, och det får du av mig dagen innan din period startar (förutsatt att betalning är gjord).

Alla klasser ligger då där och väntar på dig! Varje klass är mellan 20-45min, och alla har olika fokus. Det finns också kortare klasser ex genomgångar och ledd savasana.
Du kan nyttja alla klasser hur många gånger som helst under dina 6 veckor.

Till yogan behöver du en yogamatta eller liknande. Det är också med fördel som du har tillgång till block och bolster (eller något annat som kan ge dig stöd och avlastning). Som medlem i yogifri har du 20% rabatt på alla produkter från yogiraj (gäller endast köp som hämtas på studion i Visby)

Samtalen bokar du efter att du gjort din anmälan till mig och fått bekräftelse på att du får plats.

Du bokar alla samtalen med en gång, så att du är säker på att dina tider är tryggade.

Du kan alltid ändra dina tider om annat kommer emellan, tänk bara på att vara ute i god tid så att tiderna inte blir uppbokade. Om du missar din tid så räknas den som nyttjad.

Samtalen ska nyttjas innan dina 6 veckor är slut. Inga tider kan nyttjas efter det.

Till samtalen behöver du ladda ner Zoom. Se till att du kan sitta ostört så att du kan slappna av och prata ofiltrerat. Ett tips är att ha ett stativ till mobilen/plattan, om du helst använder någon av dem. 

Jag har tystnadsplikt.

Du anmäler dig via bli medlem-knappen längst upp. Då kommer du direkt till ett mail till mig.

I mailet bifogar du ditt namn och dina faktureringsuppgifter (hemadress och mobilnummer). 

Jag kommer återkoppla till dig och meddela om det finns plats kvar eller inte. Om det finns plats så kommer jag också be dig berätta lite mer om dig själv och ditt nu-läge. Det blir som en presentation av dig själv så att jag får en liten inblick i vem du är.

 

Fakturan skickas i ett separat mail när din plats är bekräftad.

När betalningen är gjord och perioden är påbörjad så görs inga återbetalningar (jag beklagar men insisterar). Om du däremot har gjort köpet längre i förväg så kan återbetalning ske fram till 20 dagar innan perioden startar. 

pris

yogifri 6 veckor,  2 500 kr

• fri tillgång till onlineyoga + 45min onlinesamtal varannan vecka

yogifri+ 6 veckor,  4 300 kr

• fri tillgång till onlineyoga + 45min onlinesamtal varje vecka

Förstå hur mäktiga de här 6 veckorna kan bli!!

Hoppas verkligen att vi hörs och ses.

Rörelse + Samtal = magi. Det är vad som stärker oss på alla plan.

/ Frida 🌱

 

mer om..

-yoga

Ordet Yoga betyder förening och balans.

- att stärka föreningen och balansen mellan kropp, själ och sinne.

 

Det är nämligen mycket som händer med oss när vi möter oss själva på mattan, det kan vara både frustrerande och förvirrande emellanåt.. Känslor kan komma upp till ytan som vi inte väntat, det kan även vara ett fysiskt motstånd som vi inte vet hur vi ska hantera eller möta. 

Men helt ärligt så har många faktiskt fullt upp med att hantera positioner och följa flöden, så att det där andra (med tankar och känslor) inte ens får någon plats.

Här vill jag istället leda dig i en yoga som ger dig tid att stanna upp och känna efter.

Här ger vi utrymme för närvaro, och vi välkomnar alla tankar och känslor som vill rusa upp till ytan.

Att bli rörligare en bonus av yogan, men att lära känna din egen kropp är det viktigaste.

Jag brukar säga att "den bästa yogin är den som leder sig själv", och med det menar jag att vi inte kan ha referensramar utanför oss själva. Vi behöver helt enkelt lära oss hur vår egen kropp vill och kan hantera positioner och flöden. 

Så mycket som du böjer på ditt knä - så mycket ska du böja. Hur mycket jag böjer på mitt knä är därför irrelevant. 

Vad jag då vill bjuda in till är att känna efter hur det känns att landa i en position (på ditt sätt): Är det lätt att andas här? Hur känns det i resten av kroppen? Behöver du justera? 

När du lär känna din kropp - och tillåter den vara som den är, istället för att försöka bli som någon annan - då stärker du din förening till din kropp. Då ser du motstånd som något som vill mötas med förståelse och kärlek, istället för att bara känna dig dålig. 

Ex. Att vara stel blir då något som möts varsamt, kanske med lite djupare andetag. Motsatsen skulle vara att pressa tills något nästan går av.

Och när den föreningen är stärkt så börjar du höra vad kroppen vill säga till dig.

Stelhet, värk eller annat motstånd blir helt plötsligt en direkt ventil från dina känslor.

Det är väldigt vanligt att känslor bubblar upp på klass (eller dagarna efter), och det är oftast känslor som varit lite begravda eller nedtryckta. Många kan gråta på klass, utan att veta varför, eller uppleva irritation.

Och när du börjar möta dina känslor för vad de är, istället för att försöka känna på något visst sätt, så stärker du föreningen till dina känslor

Under klass kan det ibland också bubbla upp tankar som är nedlåtande.

"vad dålig jag är"

"om jag bara vore.."

"vad är det för fel på.."

Det här är alltså väldigt vanligt (och kanske känner du redan igen dig), men tankar är ingen sanning.

Tankar är vårt sätt att försöka tyda/tolka våra känslor och vår kropp, och tankarna baseras på erfarenheter, men tyvärr också på yttre referensramar (alltså hur man ser att andra gör). 

Det här är egentligen sjukt komplext, och ändå handlar alltså allt bara om ett missförstånd. Det gäller alltså att våga vara neutral inför dina tankar också, att acceptera dem utan att identifiera dig med dem.

När du lär känna och tillåta din kropp och dina känslor så kommer därför föreningen med din mentala kropp också stärkas

-utvecklande samtal

Samtal och yoga går hand i hand eftersom att de båda handlar om att öka förståelse och acceptans av den du redan är - både fysiskt, själsligt och mentalt. Vi är alltså inte ute efter att förändra dig, utan att lära känna den du är och förstå hur du fungerar. Att acceptera den du redan är ❤︎

Utvecklande Samtal är egenkärlek för mig.

Det är inte bara yogan som samtalen gäller, utan från grunden handlar det om allt annat också. Vi pratar om vem du är, vad du går igenom, vad du vill uppnå etc. Det handlar ofta om motstånd och önskningar. 

Med utvecklande samtal så får du möjligheten att bolla vidare om dina tankar och känslor i vardagen. 

Jag tycker om att leta liknelser i flera olika system, och jobbar därför ofta med både ayurveda och chakrasystemet som exempel. Ibland behöver vi fler sätt att förstå hur vi fungerar.

 

De flesta av oss har ett väl utvecklat intellekt, vi vet liksom vad som är bra och dåligt, men likt förbenat så gör vi inte alltid så som vi tycker att vi borde. Känner du igen dig?

Varför är det så? Jo men det handlar om att huvudet säger en sak medan känslan säger en annan - och känslan är starkare. Vi drivs av våra känslor hela tiden. Men det är väldigt vanligt att vi inte ens vet vilken känsla det är, eller vad den vill. Ännu mer problem får vi när vi känner en känsla som vi gör allt för att gömma undan.

 

Under våra samtal kommer vi prata väldigt mycket om känslor. Jag kommer ibland fråga dig och be dig känna efter. Det blir då som att vi tar ett djupdyk bland alla dina tankar och beteenden för att försöka hitta känslan som driver dem.

När vi hittar den känslan så kan du lättare förstå. Och när du förstår så är känslan inte gömd. Och när känslan inte är gömd så börjar den synka bättre med dina tankar och beteenden. Och då agerar du inte lika kontraproduktivt. 

 

Här kommer en kärleksfull "varning" utifrån erfarenhet: "Det blir sällan som du tänkte, utan det blir som det skulle."

Med det menar jag att vi ibland kan ha en föreställning om hur vi tror att vi ska vilja leva och vara, men när vi börjar titta närmare på oss själva så kan den bilden ändras helt. Det kan komma som en förvåning - men den känslan är såå himla skön när man väl landar i den. Det här gäller såklart inte alla.

 

Du behöver inte tro att du måste ha någon erfarenhet av att känna känslor, utan jag kommer möta dig där du är. Samtalen blir alltså utifrån vem du är, hur du tänker och känner.

Somliga bjuder in till ett djup med en gång medans andra aldrig gör det. Däremot behöver du vara redo att både prata, tänka och känna. Annars blir det bara bortkastade pengar för dig.

Samtalen är rannsakande och reflekterande - därför kan det ske mycket utveckling när du ger dig hän.

Observera dock att detta inte är terapi.

Jag jobbar inte terapeut (läkning) utan jobbar med personlig utveckling. Många tycker att det är samma sak (och det kan jag iofs hålla med om på många sätt), men jag tycker att det är skönt att skilja på dem.

Det du och jag kommer göra är i såna fall en light-version av terapi. Vi snackar och bollar fram och tillbaka.

Men jag ska inte läka dig, utan enbart stötta dig till att stärka dig själv. Kanske mer som ett mentorskap eller en handledning. Utvecklande Samtal helt enkelt..